Jouw kind komt één, twee, drie of soms vier keer per week op vaste tijden zijn of haar huiswerk maken. In een gezellig huiskamersfeer onder het genot van iets te drinken en natuurlijk een koekje, maken we een dagplanning. Wij starten pas wanneer de student zich op zijn gemak voelt.
Daarna gaat jouw kind zelfstandig aan de slag, natuurlijk onder toeziend oog van de juiste begeleiding. Er is immers altijd iemand aanwezig die de vragen van jouw zoon of dochter kan beantwoorden, hem of haar kan overhoren, bijsturen en vanzelfsprekend aan kan moedigen!

De meeste leerlingen hebben aan 1,5 begeleiding per keer genoeg, wanneer dat een half uurtje uitloopt is dat natuurlijk geen probleem. De aandacht die het kind verdient wordt bij ons gewaarborgd. Zodat, wanneer ze thuiskomen, het werk ook ècht af is. Er zijn computers aanwezig (Wifi aanwezig dus een eigen laptop is ook mogelijk – niet verplicht!) welke onder toezicht gebruikt kunnen worden om werkstukken of boekverslagen op te maken. Hebben de leerlingen problemen met een bepaald vak? Dan is er altijd de mogelijkheid tot individuele bijles. Deze bijlessen kunnen ook in de avonduren gepland worden (op afspraak).

Als ouder heb je natuurlijk regelmatig contact met ons, telefonisch of via de mail. Je ontvangt maandelijks rapportages over wat goed of minder goed gaat. Persoonlijk contact is daarbij heel belangrijk. Dagelijks wordt er middels een logboek bijgehouden wat er door jouw kind gedaan is en wat er eventueel besproken is. Ook eventuele op- en aanmerkingen van de begeleiders staan hierin. Dit is natuurlijk voor jou als ouder altijd inzichtelijk! Gaat het allemaal goed, dan hebben we uitgebreid contact – één keer per maand.